Als Java developer aan de slag bij een corporate organisatie en werken aan complexe uitdagingen?

Belangrijke informatie

  • Soort:Vaste baan
  • Functie:JAVA Developer
  • Ervaringsniveau:Senior (6+ jaar)
  • Regio:Regio Den Haag en Regio Rotterdam
  • Plussen:Goede werkgever/Samenwerking/Hoge complexiteit
  • Solliciteer direct

Wil jij werken aan applicaties met een enorme traffic en met een hoge complexiteit? Wil je daarnaast graag bij een stabiele, grote organisatie werken die bekend staat om haar goede arbeidsvoorwaarden? Dan is dit je kans.

De opdrachtgever is onderdeel van een grote verzekeraar en verantwoordelijk voor het maken, optimaliseren en beheren van de IT architectuur van alle portal applicaties en mobiele apps van deze corporate organisatie. Dit specifieke team bestaat uit 35 professionals die multidisciplinair samenwerken in SCRUM teams.

Biedt je een vaste, uitdagende baan in een ervaren team waarin veel wordt samengewerkt, je veel wordt geprikkeld en er veel kennis aanwezig is. Je bent mede verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van de backend van alle online applicaties van deze organisatie. Het SCRUM team waarin je komt te werken is ongeveer 6 tot 8 man groot en wordt altijd aangestuurd door een ervaring Product Owner en SCRUM Master.

De werkgever biedt je een voortreffelijk arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een goed salaris, een fulltime werkweek van 36 uur, volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, een vaste 13de maand en tal van andere voordelen.

Zoekt een ervaren Java developer die zijn sporen verdiend heeft en het leuk vindt om te puzzelen en technisch bezig te zijn. Daarnaast beschik je over ervaring met Eclipse, Spring en overige gerelateerde technologiën. Daarnaast beschik je over ervaring met Continuous Integration. De voertaal is Nederlands.

Solliciteer direct

Meer weten over onze werkwijze en dienstverlening? Neem gerust contact met ons op!