Als Frontend developer aan de slag bij een corporate organisatie en werken aan complexe uitdagingen?

Belangrijke informatie

  • Soort:Vaste baan
  • Functie:Frontend developer
  • Ervaringsniveau:Senior (6+ jaar)
  • Regio:Regio Den Haag en Regio Rotterdam
  • Plussen:Goede werkgever/Samenwerking/Hoge complexiteit
  • Solliciteer direct

Wil jij werken aan applicaties met een enorme traffic en met een hoge complexiteit? Wil je daarnaast graag bij een stabiele, grote organisatie werken die bekend staat om haar goede arbeidsvoorwaarden? Dan is dit je kans.

De opdrachtgever is onderdeel van een grote verzekeraar en verantwoordelijk voor het maken, optimaliseren en beheren van de IT architectuur van alle portal applicaties en mobiele apps van deze corporate organisatie. In deze portals bevinden zich alle componenten ten aanzien van de styling van de 120 webapplicaties waarover deze organisatie beschikt. Je werkt hierdoor continue mee aan de online beleving van een groot aantal klanten. Dit specifieke team bestaat uit 35 professionals die multidisciplinair samenwerken in SCRUM teams.

Biedt je een vaste, uitdagende baan in een ervaren (Frontend) team waarin  wordt samengewerkt, je veel wordt geprikkeld en genoeg kennis aanwezig is. Je gaat je focussen op het toevoegen van nieuwe componenten aan deze library (die reeds bestaat uit honderden componenten) en maakt hierbij gebruik van continuous integration. Er gebeurt hier heel veel op het gebied van Frontend dus vervelen is er zeker niet bij! Het SCRUM team waarin je komt te werken is ongeveer 6 tot 8 man groot en wordt altijd aangestuurd door een ervaren Product Owner en SCRUM Master.

De werkgever biedt je een voortreffelijk arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een goed salaris, een fulltime werkweek van 36 uur, volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, een vaste 13de maand en tal van andere voordelen.

Zoekt een ervaren Frontend developer die zijn sporen verdiend heeft. Je beschikt over ruime ervaring met HTML5 en Javascript, het is belangrijk dat je dit heel goed beheerst. Daarnaast heb je ervaring met technieken als AngularJS, JQuery en Continuous Integration. Ook is het belangrijk dat je security aware bent! De voertaal is Nederlands.

Solliciteer direct

Meer weten over onze werkwijze en dienstverlening? Neem gerust contact met ons op!