Techlead gezocht voor aansturen klein, gedreven team bij productorganisatie in hartje Rotterdam

Belangrijke informatie

  • Soort:Vaste baan
  • Functie:Lead .NET Developer
  • Ervaringsniveau:Tech lead
  • Regio:Regio Rotterdam
  • Plussen:Beslissingsbevoegd/veel ruimte/erg leuk team
  • Solliciteer direct

Ben jij toe aan die volgende stap en lijkt het je leuk om een klein, gedreven team aan te sturen? Vind je het daarnaast prettig dat jij degene bent die technische beslissingen mag maken met betrekking tot jouw product en de te gebruiken technieken? Dan is dit een hele leuke kans!

De opdrachtgever is een bekende Rotterdamse uitzendorganisatie met ongeveer 40 man vast personeel. Zij mistten een gedegen applicatie in de markt waarmee ze al hun personele inzetten goed konden plannen en managen. En toen zijn ze er jaren geleden zelf maar één gaan bouwen. En niet zonder succes. Het developmentteam is inmiddels 6 man groot (een tech lead en 5 developers) en hun planningssoftware wordt inmiddels in gebruik genomen door diverse (horeca) uitzendorganisaties. De eindgebruikers van het product zijn grote cateraars, evenementenorganisaties, poppodia’s en bijvoorbeeld ook Center Parcs.

Het product bestaat uit diverse componenten. Momenteel draait een deel bij de klant zelf (desktop) en een deel is webbased. De nieuwe versie van het product zal volledig webbased gaan worden.

Biedt je een uitdagende rol waarin je technisch sturing geeft aan een klein developmentteam, meedenkt over architectuur en de ruimte krijgt om beslissingen te maken. Technisch ligt de uitdaging in het ontwikkelen van de nieuwe (webbased) versie met de nieuwste technieken en in de performance van de applicatie. Er is veel ruimte en er zijn veel mogelijkheden om jezelf te ontplooien. Je komt te werken in een frisse, open, informele en ontspannen bedrijfscultuur waar een zeer goede sfeer hangt. Daarnaast kom je te werken op de mooiste plek denkbaar, te midden van een karakteristiek stukje Rotterdam met uitzicht op de Maas. Ze bieden je een goed salaris en verder een marktconform pakket aan secundaire voorwaarden. Tevens een gezamenlijke lunch tegen een kleine vaste bijdrage.

Zoekt een ervaren (Lead) .NET developer met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Iemand die het voortouw neemt en beslissingen durft te nemen. Daarnaast is het belangrijk dat je affiniteit hebt met security, vanwege de persoonsgegevens waarmee je te maken krijgt. Overige technieken zijn Microsoft Visual Studio 2015, Javascript (Angular JS en JQuery), CSS, Entity Framework, HTML5 en de Scrum methodiek.

Solliciteer direct

Meer weten over onze werkwijze en dienstverlening? Neem gerust contact met ons op!